Logo

Telegram
Facebook

Привітання міського голови Дмитра Зражевського з Днем Конституції України та Днем молоді


Шановні синельниківці та гості міста! Вітаю вас із національним святом — Днем Конституції України! 24 роки потому Верховна Рада України затвердила Основний Закон нашої держави.

За цей час Україна пройшла нелегкий шлях, та саме ці роки стали часом радикальних змін. Проте всім нам необхідно ще багато і плідно працювати для того, щоб кожна людина відчувала реальну турботу держави, щоб на практиці додержувалися всі права та свободи українських громадян, закріплені в Основному Законі країни.

У цей святковий день бажаю всім мирного неба, міцного здоров’я, невичерпної енергії, взаєморозуміння та громадянської злагоди у побудові нової європейської держави!

Дорогі юнаки та дівчата міста Синельникове!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня молоді - свята юності і надій, відкриттів і оптимізму, кохання і романтики.

Молодь є активною силою, яка, успадкувавши кращі традиції попередніх поколінь і, звіряючи їх з вимогами часу, гідно продовжує роботу та традиції старшого покоління.

І сьогодні ми пишаємося здобутками наших молодих людей, які старанно працюють на підприємствах, установах та організаціях міста, ведуть підприємницьку діяльність, мають високі результати у спорті, освіті, науці, культурі.

Тож бажаю вам і надалі бути енергійними, небайдужими до власної долі, долі свого міста та країни, здійснення бажань і реалізації намічених планів!

З повагою міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ


adm. - 26.06.2020.