Logo

Telegram
Facebook

Привітання міського голови Дмитра Зражевського з Днем Державного Прапора України та 30-ю річницею незалежності України


Шановні синельниківці!

Вітаю вас із Днем Державного Прапора та 30-ю річницею незалежності України!

24 серпня 2021 року Україна відзначатиме День Незалежності – державне свято на честь ухвалення у 1991 році Акта проголошення незалежності України.

30 років незалежності продемонстрували світу, що Україна відбулася як суверенна держава, здатна утверджувати демократичні цінності та відстоювати свободу, захищати власний суверенітет і територіальну цілісність. А Державний Прапор – як символ свободи, єднання та слави нашої країни – уособлює усі прагнення та надії Українського народу на краще майбутнє.

Проголошення незалежності 24 серпня 1991 року стало логічним підсумком боротьби за самостійність багатьох поколінь української нації. Та боротьба за право мати власну незалежну і соборну державу триває і сьогодні. Українці вимушені зі зброєю в руках захищати від зовнішньої агресії територіальну цілісність та суверенність України на сході.

На жаль, маємо і непоправні втрати. Тож у хвилині мовчання схилимо голови перед пам’яттю загиблих героїв минулого України, сучасних героїв - учасників АТО (ООС), які віддали свої полум'яні серця за свободу, мир і спокій на нашій землі.

Слова щирої вдячності висловлюю всім, хто надає допомогу і підтримку нашим воїнам, добровольцям, їх сім’ям і сім’ям загиблих, докладає зусиль для подальшого розвитку і процвітання нашого міста, Дніпропетровщини та України.

Від усієї душі зичу вам, шановні земляки, мирного неба над рідною землею, міцного здоров’я, добробуту, благополуччя і щастя кожній родині, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України. Незламної віри і сили здійснити задумане!

З повагою

Міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ


adm. - 20.08.2021.