Logo

Telegram
Facebook

Привітання міського голови Дмитра Зражевського з Днем Державного Прапора України та 28-ю річницею незалежності України


Шановні синельниківці! Вітаю вас із Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!

У 2019 році Україна відзначає 28-у річницю незалежності. Незалежність це – найвагоміше надбання, здобуте наполегливою боротьбою і невтомною працею численних поколінь – творцями багатовікової історії нашої країни.

Сьогодні Україна впевнено заявляє про себе на світовій арені, демонструє готовність до перетворень, до міжнародної інтеграції, до покращення рівня життя свого народу. А Державний Прапор – як символ свободи, єднання та слави нашої країни – уособлює усі прагнення та надії Українського народу на краще майбутнє.

На жаль, боротьба за право мати власну незалежну і соборну державу триває і сьогодні. Українці вимушені зі зброєю в руках захищати від зовнішньої агресії територіальну цілісність та суверенність України на сході.

На жаль, маємо і непоправні втрати. Тож у хвилині мовчання схилимо голови перед пам’яттю загиблих героїв минулого України, сучасних героїв - учасників АТО (ООС), які віддали свої полум'яні серця за свободу, мир і спокій на нашій землі.

Слова щирої вдячності висловлюю всім, хто надає допомогу і підтримку нашим воїнам, добровольцям, їх сім’ям і сім’ям загиблих, докладає зусиль для подальшого розвитку і процвітання нашого міста, Дніпропетровщини та України.

Від усієї душі зичу вам, шановні земляки, мирного неба над рідною землею, міцного здоров’я, добробуту, благополуччя і щастя кожній родині, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України. Незламної віри і сили здійснити задумане!

З повагою

Міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ


adm. - 23.08.2019.