Logo

Telegram
Facebook

Привітали військовослужбовців та тих, хто працює на благо синельниківської громади


07 грудня 2018 року в залі засідань міської ради відбулися урочистості до Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування. У залі зібралися військовослужбовці та ті, хто працює на благо синельниківської громади, вболіває за проблеми Синельникового, дбає про розквіт і зростання міста: депутати міської ради, посадові особи місцевого самоврядування, активісти органів самоорганізації населення.

Вітаючи присутніх із професійними святами, міський голова Дмитро Зражевський подякував всім, хто стоїть на сторожі миру та безпеки на українській землі, за мирне небо над рідним містом. «Місто Синельникове впевнено розвивається. В цьому заслуга кожного з вас, всіх наших мешканців, - наголосив керівник міста. – Найкращий показник нашої з вами роботи – вдячні слова від городян, кількість скарг. Нехай перших буде більше, а нарікань якомога менше. Зрозуміло, що у нас є чимало питань, які потребують вирішення. Ви - ті, хто допоможуть їх розв'язати. Бажаю всім миру, подальших успіхів та наснаги у роботі, що є часткою вашого життя!».

Кращі представники громади отримали відзнаки різних рівнів, які вручив міський голова Дмитро Зражевський.

Так за вагомий особистий внесок у формуванні та реалізації державної соціальної і гуманітарної політики та з нагоди Дня місцевого самоврядування подяка комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Верховної Ради України була оголошена БУТУРЛАКІНІЙ Світлані Михайлівні - начальнику відділу грошових виплат та компенсацій управління праці та соціального захисту населення Синельниківської міської ради.

За сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну та з нагоди відзначення Збройних Сил України Подяки Синельниківського міського голови оголошено працівникам Синельниківського об’єднаного міського військового комісаріату: ЗБІРНОМУ Сергію Валентиновичу -старшому сержанту, водію відділення забезпечення, та НІКОЛАЄНКУ Богдану Валерійовичу - старшому солдату, водію відділення забезпечення.

За вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесною грамотою Дніпропетровської обласної ради нагороджені ЧАРДИМОВ Юрій Геннадійович, депутат Синельниківської міської ради, та ПОЛОВНА Наталія Вікторівна - начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення міської ради.

Грамотою Дніпропетровської обласної ради також нагороджені: БІЛА Інна Володимирівна - голова об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Миру, 44 Дружний» та САЛЬНІКОВ Юрій Іванович - голова квартального комітету №9.

Подяки Синельниківського міського голови оголошено:

СОЛОНИНІ Наталії Євгеніївні- депутату Синельниківської міської ради;

КРАСЮК Надії Миколаївні - начальнику відділу культури та туризму міської ради;

КОВТУН Анжелі Олегівні -виконуючій обов’язки начальника юридичного відділу міської ради;

СМІРНОВІЙ Оксані Вікторівні - заступнику начальника управління – начальнику відділу комунального майна та земельних відносин управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради;

ЧОРНІЙ Раїсі Миколаївні -заступнику начальника управління – начальнику відділу організаційно-правового забезпечення, кадрової роботи та контролю управління праці та соціального захисту населення міської ради;

ЩЕРБИНІ Олені Борисівні - завідувачу сектору – головному бухгалтеру сектору бухгалтерського обліку, звітності та контролю за енергоносії міського фінансового управління міської ради.

За вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, сумлінну працю, участь у культурному та громадському житті міста, за організацію виставки українських страв та виробів прикладного мистецтва, присвяченої 150-річчю від Дня заснування міста Синельникове та з нагоди Дня місцевого самоврядування Подяки Синельниківського міського голови оголошено головам квартальних комітетів: БАРНАБАЄВІЙ Валентині Іванівні (квартал№11), ГОРЬОВІЙ Валентині Андріївні (квартал №25), ДУДНІК Людмилі Миколаївні(квартал №28), КИРИЛЕНКО Наталії Іванівні (квартал№2), ЛИТВИНЕНКО Валентині Іванівні (квартал №27), ПОПЕНКОВІЙ Наталії Павлівні (квартал№22),САРАТОВІЙ Наталії Василівні (квартал №1), СІДУН Тетяні Василівні (квартал №4).

Подарунком для всіх присутніх став святковий концерт за участю аматорів Будинку науки і техніки локомотивного депо.

img-20181207-111448.jpg
img-20181207-111414.jpg
img-20181207-110925.jpg
img-20181207-111349.jpg
img-20181207-115610.jpg
img-20181207-111942.jpg
img-20181207-114859.jpg


adm. - 07.12.2018.