Logo

Telegram
Facebook

Привітали комунальників


Виконуючий обов’язки міського голови Володимир Яковін з професійним святом привітав працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення міста. Урочистості та святковий концерт відбулися в концертній залі Синельниківської школи культури та мистецтв.

Вітаючи керівників та представників житлово-комунальних підприємств міста та побутового обслуговування населення представник міської влади Володимир Яковін, зазначив, що сьогодні працівники житлово-комунальної галузі зустрічають професійне свято у непростий період, щодня доводиться вирішувати безліч складних завдань. Проте щороку в місті реалізовуються проекти, спрямовані на створення комфортних умов проживання населення, і в цьому є особиста заслуга кожного з комунальників. Володимир Яковін висловив всім щиру вдячність за плідну самовіддану працю і вірність професії, побажав миру, міцного здоров`я, довголіття, добробуту, родинного щастя, енергії, гідної заробітної плати.

Традиційно, з нагоди професійного свята, були оголошені імена тих, хто заслужив на відзнаку. П’ятьом представникам галузі вручено відзнаки міського голови Дмитра Зражевського.

Винуватців свята також привітав начальник управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради Андрій Романовських. Координатор роботи комунальних підприємств міста оголосив підсумки Спартакіади працівників комунальних підприємств міста, що відбулася у березні 2016 року, та вручив грамоти переможцям та призерам у змаганнях з шахів, шашок, доміно, більярду. Кубок переможців, за результатами змагань, виборола команда працівників СМКП «Водоканал» (керівник Сергій Капаций). Другими стали працівники СМКП «ЖЕК-1» (керівник Людмила Панасюк). Третє місце розділили спортсмени з СМКП «ЖЕК-2» (керівник В’ячеслав Халабуда) та «ВО ЖКГ» (керівник Валерій Швець).

Подарунком для всіх став святковий концерт за участю вокально-хореографічного колективу «Натхнення» центру дитячої творчості (керівник Жанна Пасічник), народного вокально-інструментального гурту «Талісман» Будинку науки і техніки локомотивного депо (керівник Віктор Кушнір) та Ірини Паламарчук – вчителя класу бандури Синельниківської школи культури та мистецтв.

p1300018.jpg
p1300031.jpg
p1300014.jpg
p1300036.jpg
p1300052.jpg
p1300040.jpg


adm. - 18.03.2016.