Logo

Telegram
Facebook

Придбаний подрібнювач гілок стане незамінним помічником для благоустрою міста


Днями для комунальників м. Синельникове за кошти міського бюджету придбано нову необхідну техніку – подрібнювач гілок, повідомляють в управлінні житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради.

«Подрібнювач гілок придбано для переробки деревини, що накопичується на території міста в результаті санітарної обрізки дерев та кущів при виконанні заходів із благоустрою території Синельникового.

Гілки та деревні відходи відтепер можна буде швидко та легко переробляти автоматичним методом рубки. Таким чином ми зможемо позбутися великих куп гілок в різних районах міста, зекономити час на прибиранні, працю людей та паливо на перевезенні напівпорожніми вантажними машинами», - зазначає керівник управління Андрій Романовських.

Дробарка здатна перерубувати гілки діаметром до 16 см в залежності від вологості і породи дерева, перетворювати сировину в шматки довжиною від 12 до 24 см. Отримана продукція стане ідеальним паливом для піролізних і твердопаливних котлів, камінів, печей та інших опалювальних приладів, а також для виробництва деревного вугілля.

Нове обладнання вже пройшло випробування комунальниками міста.

1594734254_-.jpg


adm - 14.07.2020.