Logo

Telegram
Facebook

Правопросвітницький проект «Я маю право!»


Відповідно до Указу Президента України від 17 листопада 2017 року № 361/2017, 2018 рік в Україні оголошено Роком реалізації правопросвітницького проекту “Я маю право!”. Слоган проекту: «ЗНАЮ! ДІЮ! ЗАХИЩАЮ!».

Загальнонаціональний проект реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги, територіальними органами юстиції, за підтримки юридичних клінік, міжнародних донорів та партнерів.

Мета проекту – підвищити юридичну грамотність українців та сформувати нову правову культуру в суспільстві. Це масштабна реформа правової свідомості, яка забезпечить сталий розвиток України як сучасної демократичної держави.

Корисну правову інформацію можна отримати на:

З питань організаційного та інформаційного характеру можна звертатися за телефоном: (056) 371-15-90 - відділ правової освіти Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області.

Відповіді на питання також можна отримати у Єдиному контакт-центрі системи безоплатної правової допомоги за телефоном: 0 800 213 103 (цілодобово та безкоштовно у межах України).


adm. - 02.02.2018.