Logo

Telegram
Facebook

Позачергова сесія міської ради


11 вересня 2019 року відбулася позачергова сорок четверта сесія Синельниківської міської ради VІІ скликання. Під час засідання прийнято 3 рішення, що стосуються життєдіяльності міста.

Депутати, відповідно до вимог чинного законодавства, спочатку надали згоду, а потім прийняли до комунальної власності територіальної громади м. Синельникове комбіновану дорожню машину зі змінним обладнанням.

Як повідомив міський голова Дмитро Зражевський, нову машину для міста придбала Дніпропетровська обласна рада і тепер протягом місяця необхідно провести процедуру оформлення документів. Машина є універсальною, оскільки її можна використовувати цілий рік. Взимку вона прибиратиме місто від снігу, посипатиме дороги посипною сумішшю, а влітку буде працювати «пилосмоком» на вулицях міста.

Відповідним рішенням міська рада затвердила склад комісії , яка буде займатися питаннями приймання та передачі майна до комунальної власності міста Синельникове.

Також народні обранці надали дозвіл міському комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційна контора -1» на укладення безоплатного договору позички з іншим підприємством – «Виробничим об’єднанням житлово-комунального господарства» на сміттєвоз ГАЗ 3309-354. Ця машина не працює. Після укладання даного договору, «ВО ЖГК» її відремонтує, потім буде використовувати.

Також керівник міста проінформував, що цього тижня розпочалися роботи щодо рекультивації земель колишнього міського сміттєзвалища. Синельникове – єдине місто в області, якому у 2019 році виділені кошти із обласного бюджету для проведення таких робіт.

Дмитро Зражевський повідомив, що у новому році зміни чекають на Синельниківську ЦРБ. Лікарня, що надає спеціалізовану медичну допомогу, має пройти процедуру реорганізації у комунальне некомерційне підприємство. До того ж змінить статус: із обласної на міську. Проте обслуговуватиме пацієнтів не лише міста, а й найближчих об’єднаних територіальних громад.


adm. - 11.09.2019.