Logo

Telegram
Facebook

Повідомлення про додаткове громадське обговорення щодо перейменування вулиць та провулків у м.Синельниковому


До уваги мешканців міста!

На виконання Закону України “Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки” від 09 квітня 2015 року №317-VIII, згідно з роз’ясненнями та рекомендаціями Українського інституту національної пам’яті щодо виконання норм даного закону, в місті Синельниковому буде перейменовано 31 вулицю та 1 провулок.

Оскільки співробітники вищеназваного інституту постійно працюють над списком осіб та понять, які потрапляють під дію закону, на сьогоднішній день необхідно додатково змінити на нові назви ще 13 вулиць та 1 провулку. Це вулиці: Енгельса, Валентини Терешкової, Димитрова, Карла Лібкнехта, Карла Маркса, Петровського, Піонерська, Пролетарська, Рози Люксембург, Тельмана, Інтернаціональна, Воїнів – Інтернаціоналістів, Жовтнева та провулок Енгельса.

Шановні синельниківці! Запрошуємо Вас взяти участь у громадському обговоренні щодо нових назв для цих вулиць та провулків та до 15.02.2016 надати свої пропозиції до виконавчого комітету міської ради, а саме: вул.40 років Жовтня 14, за телефоном: 4-22-36, або на електронну адресу: i.vodianitzkaya@i.ua.

Пропозиції також можна буде надати під час зустрічей представників виконавчого комітету міської ради з мешканцями кварталів, які будуть проходити щоденно до 12.02.2016 згідно графіка.

Давайте спільними зусиллями визначимо, яку саме нову назву краще присвоїти вулиці, де живете ви особисто, ваші близькі чи знайомі!

Голова комісії з питань

найменування та перейменування вулиць та

провулків міста Синельникового В.Б.ЯКОВІН


adm. - 05.02.2016.