Logo

Telegram
Facebook

Подарунок синельниківцям до Дня міста


До Дня міста синельниківці отримали гарний подарунок: капітально відремонтовану залу для проведення урочистих церемоній у Синельниківському міськрайонному відділі державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Дніпропетровській області.

15 вересня 2018 року, в день святкування 150-ї річниці з дня заснування Синельникового, в оновленій залі взяли шлюб дві пари.

Джулай Марину та Олексія із важливою подією в житті особисто привітав міський голова Дмитро Зражевський. Сюрпризом для молодої сім’ї став виступ військового оркестру із м.Дніпра та вихованців хореографічного колективу «Сузір’я» центру дитячої та юнацької творчості (керівник Єва Агіян), які подарували молодятам та всім, хто прийшов їх привітати, масу позитивних зворушливих емоцій.

За словами начальника відділу Світлани Мельник, ремонт у старій залі не проводився близько 30 років. Через непривабливий вигляд, синельниківці користувалися послугами відділів реєстрації шлюбів в інших населених пунктах.

«З метою підтримки молоді, за ініціативи міського голови Дмитра Зражевського, у 2018 році з міського бюджету були виділені кошти та проведено довгоочікуваний капітальний ремонт приміщення зали для урочистостей та вхідної групи, облаштовано пандус для людей з обмеженими можливостями, що для нас є дуже важливим, - говорить Світлана Мельник. - Тепер ми маємо сучасну залу з натяжною стелею, гарним освітленням, дзеркалами на стінах, кахельною підлогою, новими шторами, меблями, сучасним звуковим обладнанням. Відтепер тут можна робити і гарні фотосесії.

Все це дозволить нам розширити перелік послуг: на замовлення, ми зможемо проводити також індивідуальні обряди - урочисті церемонії з реєстрації немовлят, ювілейних дат. Розміри плати за надання платних послуг є єдиними на території всієї Дніпропетровшини і затверджені Головним територіальним управлінням юстиції в Дніпропетровській області. Нагадаю, що шлюб громадяни можуть взяти в будь-якому відділі ДРАЦС, незалежно від місця проживання. У нашій області вартість такої послуги становить 526 грн».

Світлана Мельник зазначає, що минулого року було укладено 222 шлюби. Послугами Синельниківського відділу реєстрації скористалися мешканці міста Синельникове та Синельниківського району. На сьогоднішній день вже зареєстровано 153. Заяву можна подати як особисто, так і онлайн (сайти: iGov, «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану»).

«Я дуже сподіваюся, що відтепер кількість шлюбів у нас обов’язково збільшиться, адже для молодят, їхніх родичів та гостей відтепер у Синельниківському відділі створені всі умови», - говорить керівник Світлана Мельник.

У цьому змогли особисто переконатися дві пари, які скористалися послугами відділу 15 вересня 2018 року. «Ми з Мариною знали, що в Синельниківському РАЦСі (стара назва) проводиться ремонт, - говорить Джулай Олексій. - Проте були вражені тим, що побачили у день нашого весілля. Сучасна затишна простора зала у ніжних кольорах, привітні працівники, урочиста церемонія - все разом викликало у нас неповторні теплі відчуття. Будемо цей день згадувати ще довго та рекомендувати друзям для укладання шлюбу звертатися саме до цього відділу».

dsc-3407.jpg
dsc-3445.jpg
dsc-3456.jpg

img-20180917-111627-1-.jpg

111.jpg

img-20180917-111637.jpg
img-20180917-111646.jpg


adm. - 18.09.2018.