Logo

Telegram
Facebook

Підтримаємо театральний колектив «Експромт» на фестивалі у Києві!


З 12 по 14 травня 2018 року у місті Києві проходить Другий фестиваль українського аматорського театру «День театру». У заході приймають участь 60 аматорських театральних колективів з 30 міст України.

У програмі фестивалю: конкурсний показ вистав театральними колективами, проведення театральних практикумів, майстер-класів, круглих столів, зустрічі з театральними діячами.

До складу журі фестивалю входять знані діячі культури та театрального мистецтва.

Місто Синельникове представляэ театральний колектив «Експромт» міського центру дитячої та юнацької творчості на чолі з художнім керівником Наталією Панасевич. Синельниківські театрали виступили з музично-пригодницькою виставою «Вовки та зайці або неймовірне перетворення…» 12 травня 2018 року о 13.00 годині на сцені Театру юного глядача Київського академічного «Театру на Липках» (м.Київ, вул.Липська,15-17).

Заходи фестивалю транслюються наживо на Першому інтернет каналі України (ПІКУТВ). Кожній виставі буде відкрито мобільне голосування. З одного пристрою зараховуватиметься лише один голос.

Давайте підтримаємо наших земляків на цьому фестивалі та відправимо за них свої голоси! Вони вже пройшли перше випробування – відбірковий тур, попереду – конкурсна програма та 59 суперників!

На даний час «Експромт» - єдиний театральний колектив у нашому місті, його виступи завжди збирають велику аудиторію шанувальників, дарують глядачам гарний настрій та море позитивних емоції. Тож не залишимо і ми наших театралів без уваги - віддамо свої голоси на підтримку талановитих дітей, які на великій київській сцені представлятимуть місто Синельникове!

Пряму трансляцію вистав зі сцени ТЮГ на Липках можна подивитися за посиланням: http://picutv.com/teatrlive/38-den-teatru.html.

Свої голоси на підтримку експромтовців можна відправляти 14 травня 2018 року до 14.00 години.

2-1-.jpg
2-2-.jpg


adm. - 14.05.2018.