Logo

Telegram
Facebook

Пам'ятаємо...


Напередодні пам'ятної дати - Дня вигнання нацистських окупантів із України, яку українці відзначатимуть 28 жовтня, синельниківці відвідали братські могили міста, де поклали квіти пам’яті від вдячних нащадків захисникам, які загинули в роки Другої світової війни.

У заходах взяли участь представники міської влади, підприємств, установ та організацій міста, об’єднань громадян, пересічні мешканці міста.

Міський голова Дмитро Зражевський разом із синельниківцями поклав квіти до підніжжя пам'ятного знаку, розташованого на території братської могилі по вулиці Квітневій. На цьому місці поховані 106 захисників синельниківської землі, які загинули при обороні Синельникового, померли від ран у шпиталі у вересні 1943 року. Пам’ять загиблих у роки Другої світової війни присутні вшанували хвилиною мовчання.

У День вигнання нацистських окупантів із України ми також низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога, вшановуємо солдатських вдів, дітей війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

Сила духу та непохитна віра у перемогу добра над злом тих, хто боронив рідну землю 74 роки потому надихають сьогоднішніх захисників суверенітету та територіальної цілісності України на захист рідної землі та розбудову української держави.

"Пам’ятаємо нашу історію. Народ, який пам’ятає звитяги своїх предків – непереможний!" - наголосила у своєму зверненні до громади заступник міського голови Тетяна Кучерук.

2.jpg

3.jpg

6.jpg


adm - 26.10.2018.