Logo

Telegram
Facebook

Пам'ятаємо...


До Дня Героїв Небесної Сотні в місті проведено низку заходів інформаційно-просвітницького характеру.

У закладах освіти відбулися тематичні уроки мужності, вечори, засідання круглих столів, спрямовані на роз’яснення причин і змісту подій, пов’язаних з історією українського державотворення, боротьбою українського народу за незалежність та територіальну цілісність своєї держави. Організовано перегляд тематичних документальних та художніх відеоматеріалів про боротьбу за незалежність України. Організовані фотовиставки, виставки дитячих малюнків, присвячених героям України «Моя земля – земля моїх батьків».

У шкільних бібліотеках підготовлені виставки літератури на тему: «Герої не вмирають!».

Для учнівської молоді та громадян міста в історико-краєзнавчому музеї ЗНЗ№5 проведені екскурсії з переглядом експозицій, присвячених сучасним подіям в Україні.

У Синельниківській міській дитячій бібліотеці проведено низку заходів просвітницького характеру. Патріотичну інформацію на тему: «Лицарі Небесної Сотні» доведено до відвідувачів молодших класів загальноосвітніх навчальних закладів міста. Для старшокласників проведено книжкову виставку-реквієм: "А Сотню вже зустріли небеса..."

У діючих храмах міста відбулися панахиди за загиблими у боротьбі за свободу і незалежність України під час Революції гідності.


adm. - 20.02.2018.