Logo

Telegram
Facebook

Пам'ятаємо...


08 серпня 2015 року синельниківці провели в останню путь Лянка Максима Юрійовича, 1986 року народження, – військовослужбовця, радіотелеграфіста, розвідника взводу військової частини польової пошти В-0136, який брав участь в антитерористичній операції на сході країни.

Максим Юрійович по закінченню загальноосвітнього навчального закладу №1, здобув професійні навички у Синельниківському професійному ліцеї. Потім була строкова служба у Збройних Силах України, робота на підприємстві у м.Дніпропетровську.

У серпні 2014 року, за покликом держави, поповнив лави захисників суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінно виконуючи головний обов’язок чоловіків перед рідною землею. У серпні 2015 життя мужнього воїна, люблячого чоловіка, турботливого батька та сина обірвалося…

Керівництво міста, депутати Синельниківської міської ради, городяни глибоко сумують з приводу тяжкої втрати та висловлюють щирі співчуття дружині, батькам та близьким загиблого. Герої не вмирають! Вони назавжди залишаються в наших серцях!


adm. - 10.08.2015.