Logo

Telegram
Facebook

Пам`ятаємо...


22 червня 2015 року, в рамках заходів до Дня скорботи і вшануванню пам'яті жертв війни, синельниківці поклали квіти до Меморіалу Слави, що знаходиться в центральній частині міста, та до інших братських могил

Минають роки й десятиліття, а всенародний біль не затихає… У тій страшній війні за право на життя було здобуто Перемогу. Велику Перемогу. Та надто дорогою була її ціна... За роки війни Україна заплатила за право жити на своїй землі більше ніж десятьма мільйонами життів своїх синів і дочок. Лихо не обминуло нікого. Майже в кожній українській сім`ї війна назавжди забрала рідних і близьких.

Пам`ять усіх, кого забрала Друга Світова війна, синельниківці вшанували хвилиною мовчання та урочистим покладанням квітів до Меморіалу Слави, яке відбулося 22 червня. Віддати данину пам`яті про величний подвиг наших земляків в цей день до Меморіалу Слави прийшли: секретар міської ради Тетяна Кучерук, депутати міської ради, керівники та делегації підприємств, установ та організацій міста, члени об'єднань громадян, пересічні громадяни, представники місцевих засобів масової інформації.

Покладання квітів проведено й на інших трьох братських могилах міста.

p6220027.jpg
p6220032.jpg


adm. - 22.06.2015.