Logo

Telegram
Facebook

Освіта за кордоном – це реальність


Здобути освіту за кордоном, відшліфувати свої знання з іноземної у мовних таборах, отримати грант для втілення в життя суспільно корисного проекту – все це може стати реальністю для завзятої української молоді.

У цьому пересвідчилися учасники семінару під назвою «Грантові й освітні програми за напрямком “Освіта” і “Культура”, “Розвиток та ведення бізнесу” за підтримкою Європейського Союзу та Посольства США в Україні», що пройшов у місті Синельникове на базі міського центру дитячої та юнацької творчості.

У заході взяли участь підприємці, випускники шкіл, їх батьки, педагоги.

Програми презентував Олександр Каховський – представник громадської організації «Всеукраїнське об’єднання патріотів «КОМБАТАНТ».

Доповідач зробив загальний огляд проектів, які реалізують Європейський Союз та Посольство США в Україні для українського студентства, громадських організацій та бізнесу. Детально зупинився на питанні, де можна знайти інформацію про програми і гранти, на можливостях для учасників програм обмінів, в тому числі одержання фінансової підтримки для навчання українців за кордоном.

Усі зацікавлені слухачі мали змогу особисто поспілкуватися з Олександром Каховським, залишившись після презентації. Лектор надав відповіді на запитання старшокласників, поділився власним досвідом співпраці з іноземними організаціями.

Присутня на зустрічі заступник міського голови Тетяна Кучерук подякувала Олександру Каховському за цікаву корисну інформацію, яка може знадобиться молоді у майбутньому.


adm. - 25.03.2019.