Logo

Telegram
Facebook

Обрали кращі подвір'я міста


Відповідно до розпорядження міського голови Дмитра Зражевського, з травня по серпень 2018 року в Синельниковому проходив загальноміський конкурс «Краще подвір’я -2018».

Мета конкурсу – залучити населення до участі в роботі зі збереження житлового фонду, благоустрою територій, поліпшення житлових умов та стимулювання гідного ставлення мешканців до свого міста.

Загалом на участь у конкурсі надійшло 33 пропозиції. Членами комісії одноголосно були відзначені конкурсанти з дизайнерськими підходами до оформлення своїх садиб, використанням нестандартних матеріалів і обладнання, садового посадкового матеріалу.

За результатами конкурсу «Краще подвір’я-2018», переможцями стали:

Камінецькі Олександр Григорович та Валентина Іванівна - вул. Весела, квартал №22;

Дзвіняцькі Віктор Васильович та Світлана Олегівна - вул. Ягідна, квартал №2;

Чернишенки Сергій Вікторович та Вікторія Сергіївна - вул. Мальовнича, квартал №28;

Гапонець Дмитро Юрійович та Олена Олександрівна - вул. Шевченка, квартал №2;

Шибко Валерій Миколайович та Тамара Михайлівна - вул. Полтавська, квартал №15;

Яковіна Ірина Миколаївна - вул. М.Горького, квартал №25.

Імена переможців конкурсу були оголошені під час урочистостей з нагоди Дня міста, що відбулися 15 вересня 2018 року в актовій залі міського центру дитячої та юнацької творчості. Господарям вручено подарунки та квіти.

Синельниківська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щиру подяку учасникам конкурсу, а також усім мешканцям міста, які своєю працею роблять місто привабливим та квітучим, особистим прикладом надихають інших до благоустрою прибудинкових територій, створення куточків краси та затишку.


adm. - 18.09.2018.