Logo

Telegram
Facebook

Новорічний турнір у дитячо-юнацькій спортивні школі


Напередоні Нового року у спортивній залі Синельниківської ДЮСШ відбувся обласний турнір «Новорічні стрибки у висоту під музику». У турнірі приймали участь вихованці спортивних шкіл області й України: юніори та юніорки, юнаки та дівчата 1998-1999, 2000-2001, 2002-2003, 2004 р.н. і молодші (м. Запоріжжя, м. Дніпропетровськ, м. Синельникове).

Також на змаганнях були присутні поважні гості: Охріменко Олександр Володимирович – Віце-Президент Федерації легкої атлетики Дніпропетровській області, Ярощук Василь Васильович – державний тренер з легкої атлетики Дніпропетровській області.

Переможці та призери змагань згідно вікових категорій, що показали найкращі результати у відповідності до таблиці результатів з видів легкої атлетики, були нагороджені грамотами та солодкими призами підготовленими відділом освіти, Синельниківською ДЮСШ, відділом у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради.

Переможці та призери Синельниківської ДЮСШ: Гудім Уляна, Корошка Анастасія, Чернишенко Юлія, Борисов Кирило, Геєв Володимир, Холод Марія, Ковба Анастасія, Маршалов Євгеній, Козовая Вікторія, Денисенко Артем, Лук'яненко Олександр, Слугевич Павло, Харлан Оксана.

Виконуюча обов'язки начальника

відділу у справах сім'ї, молоді та спорту О.В. Заітова

imgp0707.jpg
imgp0750.jpg
imgp1376.jpg


adm. - 28.12.2015.