Logo

Telegram
Facebook

Наші – серед кращих!


05 жовтня 2018 року у Дніпропетровському академічному театрі опери та балету відбулися обласні урочистості з нагоди професійного свята - Дня працівників освіти. Це свято в Україні традиційно відзначають у першу неділю жовтня.

Цього дня педагогів Дніпропетровщини привітали дружина Президента України Марина Порошенко, голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко та керівник обласної ради Гліб Пригунов.

Напередодні професійного свята тридцяти кращим освітянам вручили нагрудні знаки Міністерства освіти і науки та обласні педагогічні премії.

Нагрудними знаками Міністерства освіти і науки – «Василь Сухомлинський» та «Відмінник освіти» – відзначили десятьох. До десятки кращих ввійшла і Любов Ареф’єва – вчитель української мови та літератури синельниківської школи №1.

Любов Ареф’єва усе своє життя присвятила педагогічній діяльності. Вже більше 20 років працює у даному закладі. Любов до рідної мови та землі прищепила не одному поколінню синельниківців. ЇЇ вихованці є призерами різних рівнів всеукраїнських учнівських олімпіад.

Педагог має заслужений авторитет серед колег-освітян, повагу серед батьків. Їй присвоєно вищу кваліфікаційну категорію, педагогічне звання «учитель-методист».

У скарбниці особистих досягнень вже є знак «Відмінник освіти». Цього року за вагомі результати в роботі Любов Ареф’єва удостоєна іншої високої нагороди - нагрудного знаку Міністерства освіти і науки – «Василь Сухомлинський».

Від імені міського голови Дмитра Зражевського, всієї синельниківської громади вітаємо Любов Ареф’єву з вагомою відзнакою! Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, нових професійних здобутків на шляху навчання та виховання молодого покоління нашого міста та держави!

4.jpg
5bb75e91358dd293462385.jpg
Фото: ДніпроОДА


adm. - 05.10.2018.