Logo

Telegram
Facebook

На допомогу воїнам АТО


16 травня 2016 року в залі засідань міськвиконкому відбулася чергова зустріч представників структурних підрозділів міської ради, медичних та соціальних служб міста з демобілізованими військовослужбовцям, які приймали участь в антитерористичній операції на сході нашої країни, та членами їх сімей.

Усі, хто звернувся, отримали кваліфіковані відповіді спеціалістів. Кожному воїну АТО було надано друковані інформаційні листи із корисною інформацією: номерами телефонів, адресами служб міста, які опікуються питаннями громадян даної категорії, перелік санаторіїв, де можна пройти лікування та реабілітацію, пам’ятки необхідних документів для оформлення санаторно-курортної путівки, земельних ділянок, права на звільнення від сплати за комунальні послуги.

Ініціатором таких зустрічей став міський голова Дмитро Зражевський. Їх мета – максимально швидко і результативно допомогти учасникам АТО та членам їх сімей у вирішенні життєвих питань.

Проходять такі зустрічі кожного першого понеділка місяця о 15.00 годині в міськвиконкомі - вулиця Каштанова (колишня 40 років Жовтня),14. Побувавши на них, можна отримати консультації спеціалістів різних напрямків, вирішити актуальні питання, серед яких: питання працевлаштування, де можна пройти лікування та реабілітацію, як отримати грошові допомоги, земельні ділянки для ведення сільського господарства та для забудови тощо.

Демобілізовані військовослужбовці, які побували на зустрічі цього разу (дата була перенесена у зв’язку з травневими святами, про що було заздалегідь повідомлено ) висловлювали слова вдячності організаторам за те, що можна зекономити вільний час кожного, адже представники різних служб знаходяться в одному місці одночасно, а головне – знайти шляхи вирішення питань, що турбують.

p3250227.jpg
p3250223.jpg


adm. - 17.05.2016.