Logo

Telegram
Facebook

На допомогу воїнам АТО


З метою надання допомоги військовослужбовцям, які приймали участь в антитерористичній операції на сході нашої країни, та членам їх сімей, у міській раді започатковано таку форму роботи як відкриті зустрічі громадян даної категорії з представниками управлінь та відділів міської ради, військкомату, медицини, соціальної сфери.

Проходять такі зустрічі кожного першого понеділка місяця у залі засідань міської ради. Побувавши на них, можна, максимально швидко і результативно, отримати консультації спеціалістів різних напрямків, вирішити актуальні питання.

Ініціатором таких зустрічей став міський голова Дмитро Зражевський. «Ми хочемо налагодити тісну взаємодію з учасниками АТО, які вже повернулися до рідного міста після виконання військового обов’язку, і наразі поринули у повсякденне життя. Щоденно у військовослужбовців виникає безліч питань, які потребують відповідей. Це: де можна пройти лікування та реабілітацію, як отримати грошові допомоги, земельні ділянки для ведення сільського господарства та для забудови тощо, - говорить керівник міста. - Щоб допомогти кожному і вирішили запровадити такі зустрічі, на які запрошуємо фахівців з різних установ, організацій, до компетенції яких входять ті чи інші питання. Це дозволяє зекономити вільний час кожного відвідувача, а головне – дієво вирішити проблемні питання військовослужбовців чи членів їх сімей».

Остання така зустріч відбулася 04 квітня 2016 року. Усі, хто звернувся, отримали кваліфіковані відповіді спеціалістів. Кожному воїну АТО було надано друковані інформаційні листи із корисною інформацією: номерами телефонів, адресами служб міста, які опікуються питаннями громадян даної категорії, перелік санаторіїв, де можна пройти лікування та реабілітацію, пам’ятки необхідних документів для оформлення санаторно-курортної путівки, земельних ділянок, права на звільнення від сплати за комунальні послуги.


adm. - 06.04.2016.