Logo

Telegram
Facebook

Молодь запрошують до табору "Вартові безпеки"


Відповідно до календарного плану заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді на 2019 рік, Міністерство молоді та спорту України у співпраці із Департаментом сім'ї, молоді та спорту Донецької обласної державної адміністрації та Департаментом Патрульної Поліції України планують у Донецькій області, орієнтовно у ІІ декаді липня 2019 року проведення Всеукраїнського табору, спрямованого на збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, «Вартові безпеки». про це повідимили у відді у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради.

Метою табору є практична підготовка молоді до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, а також відпрацювання військових навиків, що в свою чергу сприятиме підвищенню престижу військової служби.

У програмі табору заняття з безпечної поведінки на дорозі, перша медична підготовка, базові навички із тактичної поведінки. Усі заняття будуть проводитись патрульними поліцейськими.

Бажаючі взяти участь у таборі повинні створити відеоролик, направлений на вирішення певної важливої соціальної проблеми, що стосується особистої безпеки молоді та її оточення. Відео роботи приймаються до 01 червня 2019 року.

Вимоги до відео:

  1. При підготовці матеріалів повинні бути враховані умови ефективної реклами: - робота, її зміст0 сюжет для сценічних осіб і персонажів не повинні суперечити Закону України «Про рекламу» від 03.07.1996 №270/96.
  2. Заборонено у відеоролику демонструвати елементи жорстокості, насильства, порнографії, цинізму, приниження людської честі та гідності.
  3. Зміст відео роботи має розкрити гостру соціальну проблему, на вирішення якої спрямований ролик.
  4. Посилання на відеоролик (формат AVI/MP4/MOV, хронометраж не більше 90 секунд) розміщується у гугл-формі за посиланням https://bit.ly/2DAaXIS.

Контактна особа – головний спеціаліст відділу національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту України Коновалюк Ольга, телефон: (044) 289-08-30.


adm. - 12.04.2019.