Logo

Telegram
Facebook

Місто - без амброзії!


Міський голова Дмитро Зражевський провів щотижневу оперативну нараду

за участю заступників міського голови, керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств м.Синельникового. Під час наради обговорювалися питання про виконання міського бюджету, освоєння бюджету розвитку; про оплату за комунальні послуги, водопостачання та водовідведення, за користування землею суб’єктами господарювання та населенням; про підготовку закладів освіти, об’єктів ЖКГ до осінньо-зимового періоду 2015-2016 рр.; про оформлення субсидій мешканцям міста.

Окрему увагу керівник міста приділив питанню боротьбі з карантинними рослинами та бур’янами на території Синельникового. Дмитро Зражеський наголосив, що до цієї роботи необхідно залучити підприємства, установи та організації міста різних форм власності і в найкоротший термін провести комплекс заходів по знищенню шкідливих рослин.

Відтепер щопонеділка участь в оперативній нараді буде приймати й інженер-еколог управління ЖКГ та комунальної власності міської ради, яка доповідатиме про виконання відповідного розпорядження міського голови.

За інформацією інженера-еколога Інни Базікової, дії щодо боротьби з карантинними рослинами та бур’янами передбачені „Правилами благоустрою, санітарного утримання території, забезпечення чистоти і порядку в м. Синельниковому”, затверджені рішенням міської ради 16.06.2015 № 943-51/VI. Ці правила обов`язкові для виконання на території міста Синельникове громадянами та усіма організаціями і підприємствами незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості. В разі невиконання цих та інших загальнообов`язкових норм, наступає відповідальність згідно зі ст.152 Кодексу України “Про адміністративні правопорушення”, яка передбачає накладання штрафу на громадян від 340-840 гривень на фізичних осіб, та від 840-1800 гривень на юридичних осіб.

То ж, шановні городяни, давайте разом вийдемо на вулиці нашого міста та позбавимо територію від небезпечних рослин, які так шкодять нашому здоров`ю мешканців, в першу чергу – підростаючого покоління, а отже його майбутньому.


adm. - 27.07.2015.