Logo

Telegram
Facebook

Міський голова прозвітував перед громадою про роботу в 2018 році


Наприкінці листопада 2018 року міський голова Дмитро Зражевський в залі засідань міської ради представив громаді міста звіт про діяльність у 2018 році.

На захід були запрошені: керівники та представники трудових колективів підприємств, установ та організацій Синельникового різних форм власності, депутати міської ради, голови квартальних комітетів міста, представники об’єднань громадян, засобів масової інформації, члени громадської ради при виконавчому комітеті міської ради на 2017-2019рр..

Керівник міста доповів про роботу, проведену протягом поточного року, окреслив пріоритетні напрямки діяльності міської влади у 2019 році.

На початку доповіді міський голова висловив слова щирої вдячності Святославу Олійнику – депутату, який представляє інтереси мешканців міста у Дніпропетровській обласній раді, та голові Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентину Резніченку, завдяки підтримці яких в місті йде реалізація проектів, спрямованих на розвиток інфраструктури Синельникового, його благоустрій, покращення умов для навчання та виховання дітей та молоді.

Також керівник міста подякував всім мешканцям міста за особистий внесок в розбудову Синельникового.

Особливі слова подяки висловив на адресу синельниківців, які сьогодні знаходяться на буремному сході нашої України та зі зброєю в руках захищають суверенітет та цілісність країни. А також всім, хто надає допомогу і підтримку нашим військовим, їх сім’ям та родинам, які втратили своїх синів, чоловіків, батьків, громадянам, які прибули до міста із окупованих територій.

Пам’ять військовослужбовців – синельниківців, які загинули в зоні проведення АТО присутні вшанували хвилиною мовчання.

Представникам громади за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію, вагомий особистий внесок в соціально-економічний та культурний розвиток міста Синельникового у 2018 році оголошено Подяку Синельниківського міського голови. Відзнаки та квіти вручено:

БОЕВУ Євгенію Вікторовичу - начальнику структурного підрозділу «Синельниківське локомотивне депо» регіональної філії «Придніпровська залізниця» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця». Підприємство під керівництвом Євгенія Вікторовича найбільше перерахувало коштів до дохідної частини міського бюджету у 2018 році;

КІПРОВІЙ Ганні Миколаївні -керівнику клубу «Синельникове – місто творчих людей». Ганна Миколаївна стала ініціатором створення цього клубу, який об’єднав творчих людей нашого міста різних за напрямками діяльності. Члени клубу гідно представляють місто на заходах різних рівнів. Роботи Ганни Миколаївни та інших майстринь були представлені на виставці, організованій в приміщенні міської ради;

СІРОУХ Галині Олексіївні -директору Синельниківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад». У закладі вже 2 роки поспіль тривають масштабні капітальні ремонтні роботи. Навчально-виховний комплекс продовжує функціонувати у звичному режимі, не дивлячись на такі зміни. Його колектив, а це: педагоги, батьки, діти, та їх керівник, в межах своєї компетенції, приймають в цьому активну участь;

РОДЗІНУ Олександру Володимировичу - директору футбольного клубу «Дніпроагро». Футбольна команда міста «Дніпроагро" під керівництвом Олександра Володимировича в сезоні 2018 року взяла участь у Кубку Дніпропетровської області з футболу та стала його володарем. Це вперше в історії клубу, якому цього року виповнилося 10 років.

Кубок та подарунки міський голова Дмитро Зражевський вручив представникам команди - Ярошевичу Миколі (воротарю, віце-капітану) та Коваленку Максиму (нападнику).

Звіт міського голови про роботу у 2018 році (презентація)


adm - 03.12.2018.