Logo

Telegram
Facebook

Міський голова привітав соціальних працівників та відзначив кращих нагородами


У першу неділю листопада країна вшановує працівників соціальної сфери – людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія турботи, уваги й допомоги людям, які потрапили в нелегкі життєві обставини.

30 жовтня 2015 року працівників соціальної сфери вшанували і в місті Синельниковому. Цього дня в концертній залі Синельниківської школи культури та мистецтв відбулися урочистості та святковий концерт до Дня працівника соціальної сфери.

Урочистий захід пройшов за участю працівників управління праці та соціального захисту населення, служби у справах дітей міської ради, міського територіального центру соціального обслуговування, Управління Пенсійного фонду України в м.Синельниковому та Синельниківському районі, міськрайонного центру зайнятості, міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, Синельниківської міжрайонної виконавчої дирекції Дніпропетровського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в м.Синельникове. Колективи цих установ повсякденно вирішують проблеми соціально-трудових відносин, допомагають сім’ям з дітьми, інвалідами та ветеранам долати життєві труднощі і додають впевненості у завтрашньому дні.

Соціальних працівників міста привітав міський голова Дмитро Зражевський, який, звертаючись до присутніх, наголосив на важливій місії, яку виконує соціальний працівник у нашому суспільстві. «Відсутність скарг від громадян на роботу ваших установ – показник якісної роботи кожного з вас! Тож висловлюю вам глибоку подяку за сумлінну працю, за душевне тепло, яке ви даруєте людям!», - зазначив керівник міста та побажав винуватцям свята мирного неба, міцного здоров`я, особистого щастя, добробуту, нових досягнень в успішному розв`язанні соціальних проблем громадян.

Кращим представникам галузі за зразкове виконання службових обов`язків, високий професіоналізм, чуйне ставлення до людей та з нагоди відзначення професійного свята були вручені відзнаки міського голови, Дніпропетровського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Подарунком для всіх став концерт, підготовлений вихованцями Центру дитячої творчості відділу освіти міської ради, Будинку науки і техніки локомотивного депо, викладачами школи культури та мистецтв.

dsc-0188.jpg
p9191059.jpg
dsc-0215.jpg
p9191084.jpg


adm. - 30.10.2015.