Logo

Telegram
Facebook

Міський голова привітав педагогів міста


Свято з нагоди Дня працівників освіти відбулося 02 жовтня 2015 року в Будинку культури "Родина".

Людей, які виконують важливу місію – виховують та навчають молоде покоління українців, а отже є творцями майбутнього нашої держави, привітав міський голова Дмитро Зражевський.

Керівник міста подякував вихователям дошкільних навчальних закладів міста, вчителям шкіл міста та навчально-виховного комплексу, викладачам Синельниківського професійного ліцею за натхненну та наполегливу працю, спрямовану на формування та розвиток інтелектуального і духовного світу дітей та підлітків – майбутнього нашої держави.

«Педагоги Синельникового є одними з кращих в області. Низький уклін, Вам, міцного здоров`я, нових успіхів на освітянській ниві, добробуту, мирного неба, нехай на вашому обличчі завжди сяють посмішки», - сказав Дмитро Зражевський та за сумлінну багаторічну працю, високий професіоналізм, значний внесок у навчання та виховання учнівської молоді та з нагоди професійного свята, вручив відзнаки керівництва області, Міністерства освіти та науки України, міського голови, Головного управління освіти і науки Дніпропетровської ОДА, подяки міського голови.

Вітаючи колег зі святом, начальник відділу освіти міської ради Надія Тимонік з особливими словами звернулася до ветеранів педагогічної праці, напрацювання яких до цього часу використовують у навчальному процесі їхні молоді колеги. Очільниця освітян вручила кращим педагогам почесні грамоти відділу освіти міської ради та подякувала керівництву міста, депутатам всіх рівнів за підтримку та допомогу у розв` язанні проблемних питань галузі.

На заході були оголошені підсумки огляду-конкурсу готовності закладів освіти міста до нового навчального року. Серед загальноосвітніх навчальних закладів перемогу здобула школа №2, друге місце посів навчально-виховний комплекс, третє - школа №5.

Серед дитячих садків переможцем визнано ДНЗ №8 та ДНЗ №9, друге місце здобули ДНЗ№2 та ДНЗ №5, третє місце розділили дитсади №1, 10 та12.

Приємним подарунком для всіх присутніх став концерт за участю творчих колективів центру дитячої творчості відділу освіти.

dsc-0028.jpg
dsc-0115.jpg
dsc-0109.jpg


adm. - 02.10.2015.