Logo

Telegram
Facebook

Міський голова привітав клуб "Неспокійні серця" з 15-річчям


4 червня 2015 року в концертній залі Синельниківської школи культури та мистецтв відбувся святковий захід з нагоди 15-ї річниці з дня створення міського клубу вчителів - ветеранів педагогічної праці «Неспокійні серця», який діє при міському територіальному центрі обслуговування одиноких та непрацездатних громадян.

Учасників свята привітали гості: міський голова Дмитро Зражевський, керівник відділу освіти міської ради Надія Тимонік та голова профспілкового комітету освітян Наталія Сріб’яник, начальник Пенсійного фонду України в м.Синельникоовму та Синельниківському районі Сергій Турченюк, депутат міської ради Наталія Саратова.

Як зазначила незмінний керівник клубу Валентина Шибко, клуб активно діє вже протягом 15 років. Тут постійно проводяться консультації з питань захисту прав, особливостей здорового способу життя людей похилого віку. Жінки є активними учасницями культурно–просвітницьких заходів. Стало доброю традицією відзначати дні народження, ювілеї, урочистості активісток ветеранського клубу. Жінки-ветерани (в міру своїх сил) проводять громадську роботу серед молоді. В кінці року обов'язково підводяться підсумки проведеної роботи.

Вітаючи ювілярів, міський голова Дмитро Зражевський, сказав: "Клуб має символічну назву: він об'єднує людей, які все своє життя присвятили навчанню та вихованню дітей, мають гарячі неспокійні серця, навіть знаходячись на заслуженому відпочинку. Саме вчителі дали нам основи знань, навичок життя. Вони щедро ділилися і діляться своїм інтелектуальним багажем і, долаючи усі життєві негаразди, щиро і з любов‘ю виховують майбутнє нашої країни. У цьому полягає не лише обов‘язок, а й передусім покликання. За це всім доземний наш уклін і шана». Керівник міста подякував присутнім за активну життєву позицію, прагнення бути корисними суспільству. Побажав мирного неба, довголіття, зустріти у дружньому колі ще не один ювілей, з нагоди свята вручив клубу відзнаку міського голови та солодкі подарунки.

Пам'ять про вчителів, які вже пішли з життя, вшанували хвилиною мовчання. Слова вдячності за вчительську працю від імені підростаючого покоління синельниківців на адресу вчителів-ветеранів висловили учні загальноосвітнього навчального закладу №1.

Вихованці та викладачі Синельниківської школи культури та мистецтв, Будинку науки і техніки локомотивного депо виконали улюблені музичні твори винуватців свята.

Теплі щирі слова гостей, запальні музичні вітання надали членам клубу «Неспокійні серця» нових життєвих сил та енергії.

dsc-0007.jpg
dsc-0041.jpg
dsc-0056.jpg
dsc-0083.jpg
dsc-0068.jpg


adm. - 04.06.2015.