Logo

Telegram
Facebook

Літні розваги для дітей


Літо – найулюбленіша пора року для дітей, адже це - час канікул, подорожей, цікавих зустрічей, нових яскравих вражень. Збереження здоров’я дітей та його відновлення після навчального року, створення необхідних умов для змістовного відпочинку, повноцінного розвитку дітей є одним із пріоритетних напрямків роботи міської влади.

За ініціативи міського відділу культури та туризму, при підтримці міського голови Дмитра Зражевського, протягом літа 2019 року в місті буде проведено низку культурно – розважальних заходів для дітей та дорослих.

Відкриття літнього циклу відбулося 08 червня 2019 року у центральному парку культури та відпочинку міста.

В алеях парку працював батут та інші куточки для рухливих розваг.

Учасниці міського клубу «Синельникове – місто творчих людей» представили на виставці свої неповторні роботи, проводили майстер-класи та боді-арт із петриківського розпису. За бажанням дорослих та дітей, на їхніх обличчях та руках з’являлися казкові пташки, різні квіти, кетяги калини, виконані в унікальній техніці, що походить із українського села Петриківка.

Масу позитивних емоцій та гарний настрій подарували глядачам учасниці вокально-хореографічного колективу «Натхнення» під керівництвом Жанни Пасічник. Юні артисти продемонстрували публіці свої здобутки - яскраві, неповторні танцювальні та вокальні композиції.

Організатори заходу висловлюють слова подяки майстриням клубу та артистам за цікаві змістовні програми, підготовлені для синельниківців, та запрошують на інші!

Наступне яскраве пісенне-танцювальне свято з іграми та розвагами відбудеться 15 червня 2019 року на території парку відпочинку в районі вулиці Робочої (мікрорайон по вулиці Миру). Сумувати не буде ніхто! Початок заходів - о 18.00.

7.jpg
10.jpg
2.jpg
6.jpg
9.jpg
1.jpg
3.jpg
11.jpg
5.jpg


adm. - 10.06.2019.