Logo

Telegram
Facebook

Квіти та слова подяки - культпрацівникам


09 листопада в Україні своє професійне свято відзначали працівники культури та майстри народного мистецтва. Натхненна праця цих людей завжди була і залишається спрямованою на зміцнення головних оберегів народу – його культури і духовності.

У місті Синельникове це - учасники творчих танцювальних та вокальних колективів міського центру дитячої та юнацької творчості, Будинку науки і техніки локомотивного депо, викладачі Синельниківської школи культури та мистецтв, працівники міської дитячої бібліотеки, фахівці музейної справи, майстрині клубу вишивальниць «Муліне» та клубу «Синельникове – місто творчих людей".

З професійним святом діячів культури міста у дружньому теплому колі привітав міський голова Дмитро Зражевський. На знак вдячності за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки вручив кожному квіти, а для загалу – солодкий подарунок - торт із символічними 14 зірками, на яких були викарбувані назви творчих колективів та клубів міста.

«Нехай ваші зірки з кожним роком палають ще більш яскраво. Нехай гармонія і краса, що ви творите, наповнять серця наших городян, ваших шанувальників миром, злагодою і любов’ю та повернуться до вас сторицею», - побажав керівник міста.

-.jpg


adm. - 11.11.2019.