Logo

Telegram
Facebook

Кожна дитина має право на сім’ю


Кожна дитина має право на сім’ю. Усиновлення – це прийняття усиновлювачем у свою сім'ю дитини на правах дочки чи сина, що здійснюється на підставі рішення суду. Усиновлення дітей є пріоритетною формою влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, розповіли у службі у справах дітей міської ради.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 08 жовтня 2008 року № 905 «Про затвердження порядку провадження діяльності з усиновлення та здійснення нагляду за дотриманням прав усиновлених дітей», усиновити дитину-сироту чи дитину, позбавлену батьківського піклування, може подружжя або одинока особа (яка не перебуває у шлюбі).

Для цього громадяни, які бажають усиновити дитину, можуть звернутися з письмовою заявою про взяття їх на облік кандидатів в усиновлювачі до служби у справах дітей за місцем фактичного проживання.

За детальною інформацією звертайтесь до служби у справах дітей Синельниківської міської ради за адресою: м. Синельникове, вул. Виконкомівська, буд. 30, каб. 2.


adm. - 25.09.2018.