Logo

Telegram
Facebook

Із зали засідань міської ради


28 вересня 2018 року під головуванням секретаря міської ради Олени Заіки відбулася тридцять четверта сесія Синельниківської міської ради VІІ скликання. У пленарному засіданні також взяли участь керівники структурних підрозділів міської ради, комунальних підприємств міста, журналісти місцевих ЗМІ.

За результатами голосування прийнято 41 рішення щодо життєдіяльності синельниківської громади в цілому, окремих мешканців.

Депутати завердили звіт про виконання міського бюджету за 1 півріччя 2018 року та звіти про виконання різних за напрямками 19 місцевих програм за 2017 рік та І півріччя поточного року. Схвалили зміни до частини з них, пов’язані з подовженням терміну дії, фінансуванням програм, до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік.

Прийняли рішення щодо заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових на території міста суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) у нічний час (з 22.00 до 07.00 щодня, у тому числі у вихідні дні та святкові).

Також ухвалили рішення про упорядкування назв вулиць, провулків та іменних об'єктів у місті та про реорганізацію шляхом перетворення комунального закладу охорони здоров’я «Синельниківський центр первинної медико-санітарної допомоги Синельниківської міської ради» в комунальне некомерційне підприємство «Синельниківський центр первинної медико-санітарної допомоги Синельниківської міської ради».

Серед комунальних питань - затвердили Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації в місті та Правила приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення Синельникового.

Щодо земельних питань – прийняли рішення про безоплатну передачу у власність земельних ділянок громадянам на території Синельниківської міської ради. Надали дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність пересічним громадянам та учасникам бойових дій та членам сімей військовослужбовців, які загинули (померли) під час проходження військової служби для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Вирішили низку питань щодо надання земельних ділянок в оренду.


adm. - 28.09.2018.