Logo

Telegram
Facebook

Із сесійної зали


03 грудня 2020 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулася друга сесія Синельниківської міської ради VІІІ скликання.

Під час засідання вирішено важливе кадрове питання. Більшістю голосів секретарем міської ради обрано Олену Заіку від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ».

Також були сформовані та затверджені персональні склади п’ятьох постійних депутатських комісій, обрано їх керівників.

Постійні комісії міської ради є органами ради, що обираються з числа її депутатів, для вивчення, попереднього розгляду і підготовки питань, які належать до її відання, здійснення контролю за виконанням рішень ради, її виконавчого комітету.

Таким чином, при міській раді діятимуть депутатські комісії:

з питань соціальної політики та праці, освіти, медицини, культури, сім’ї, молоді та спорту, голова комісії Юрій Чардимов;

з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, екології, транспорту та з питань комунальної власності, керівник Ольга Захарова;

з питань соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансів, голова Андрій Сітало;

з питань архітектури, містобудування та земельних відносин, керівник Гарік Мелікян;

з питань законності та депутатської діяльності, голова Тетяна Швець.

Депутати також ухвалили документи, за якими працюватимуть протягом наступних п’яти років – Положення про постійні комісії та Регламент Синельниківської міської ради VІІІ скликання.

Наприкінці засідання міський голова Дмитро Зражевський побажав усім злагодженої роботи. Наступне пленарне засідання має відбутися вже за два тижні.


adm. - 03.12.2020.