Logo

Telegram
Facebook

Газеті "Синельниківські вісті" - 85!


Міський голова Дмитро Зражевський, секретар міської ради Тетяна Кучерук, голова Синельниківської районної ради Юрій Мартиненко, голова Синельниківської районної державної адміністрації Олександр Шабанов привітали колектив редакції міськрайонної газети «Синельниківські вісті» з 85-ю річницею з дня виходу першого номера газети, вручили подарунки та квіти.

Міський голова Дмитро Зражевський поздоровив винуватців свята від себе особисто та від імені депутатського корпусу міської ради: «Шановні працівники редакції міськрайонної газети “Синельниківські вісті”! Щиро вітаємо Ваш колектив з нагоди 85-ї річниці виходу першого номера газети!

Протягом багатьох десятиліть газета є безцінним другом і помічником не одного покоління читачів міста та району. З часом назва друкованого засобу масової інформаціїї змінювалася, але газета в усі часи намагалася відзеркалювати стан, в якому перебувало суспільство. Публікаціїї повоєнних років, хрущовської відлиги, розвинутого соціалізму, висвітлення основних подій нашого сьогодення - знайшло і знаходить відтворення на сторінках газети, яка стала літописцем майже вікової історії нашого краю, його людей.

Тож хотілося б висловити слова подяки працівникам газети всіх поколінь і доброю пам’яттю згадати тих, хто вже пішов із життя та доклав зусиль, щоб газета була цікавою і змістовною.

З нагоди свята, колективу, який працює сьогодні, бажаємо бути гідними продовжувачами справи своїх попередників та досягти нових висот на ниві журналістики.

Нехай реалізуються усі Ваші творчі плани, тиражі газети будуть великими, рейтинги - високими, а нові проекти- сміливими, об’єктивними і актуальними. Нехай погожий осінній день подарує добрий настрій, благополуччя, приємні зустрічі в колі друзів газети!».

p8060623.jpg


adm. - 11.09.2015.