Logo

Telegram
Facebook

До уваги осіб з інвалідністю!


Міністерство соціальної політики України разом з Громадською організацією “Прометеус” та Асоціацією «Інформаційні технології України» започаткувало соціальний проект "Ти можеш усе! Можливості безмежні!", повідомляють в управлінні праці та соціального захисту населення міської ради.

Мета проекту - надати безкоштовні можливості навчання затребуваним професіям у сфері IT для людей з інвалідністю і після успішного тестування та отримання сертифікатів прийняти участь у конкурсах на вакантні посади у провідних IT компаніях України. Це курси, де провідні ментори з IT-компаній та викладачі провідних українських вишів будуть навчати осіб з інвалідністю затребуваних IT професій, що дасть змогу зменшити різницю в оплаті праці для людей з інвалідністю та без, і значно покращить соціальний статус таких осіб.

Проект триватиме наступні півроку у кілька етапів: з лютого 2020 року відбуватиметься реєстрація охочих взяти участь у проекті. Бажаючі можуть вже реєструватись на https://education.msp.gov.ua/. Під час реєстрації учасники мають обрати обов’язкові два курси та кілька (від одного до трьох) додаткових, за власним бажанням. Навчання розпочнеться з 5 березня 2020 року. Навчальний процес відбуватиметься протягом 14 тижнів, ще тиждень на складання тестів і отримання сертифікатів, а далі - конкурси на вакантні посади.

Організаційні питання стосовно навчання, курсів, термінів, умов можна відправляти на електронну адресу edu@msp.gov.ua. Що стосується технічних питань, повідомлення направляти на адресу: support@prometheus.org.ua.


adm. - 17.02.2020.