Logo

Telegram
Facebook

До уваги мешканців та гостей міста Синельникове та Синельниківського району!


На час карантину Синельниківський районний відділ Державної Міграційної служби України в Дніпропетровській області працює у штатному режимі.

У період установлення на всій території України карантину оформлення документів, які посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи її спеціальний статус, здійснюється за місцем проживання особи.

Що це означає: на час карантину для отримання паспорта громадянина України у формі ID-картки – вперше, у разі закінчення терміну дії, втрати, при обміні паспорта-книжечки на ID-картку за бажанням тощо – особа може звертатися до підрозділу Міграційної служби, незалежно від місця реєстрації проживання.

Оформити ID-картку може будь-який громадянин України при настанні 14-річного віку, втраті паспорта, зміні прізвища, замість вклеювання фотокартки до паспорта зразка 1994 року або у разі заміни паспорта зразка 1994 року на ID-картку.

Як завжди чекаємо на своїх відвідувачів для отримання адміністративних послуг за адресою: м. Синельникове, вул.. Виконкомівська, 36 тел. 066-357-65-50.

Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному Інтернет – сайті ДМС України (dmsu.gov.ua).

Начальник Синельниківського РВ ГУ ДМС України в Дніпропетровській області Олександр КРЮЧКОВ


adm. - 22.12.2020.