Logo

Telegram
Facebook

До уваги мешканців міста Синельникове!


На адресу Синельниківського міського голови Дмитра Зражевського, а також керівництва міст: Павлограда, Тернівки та Першотравенська надійшов лист від Державного міжрайонного підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Дніпро-Західний Донбас» від 07.08.2019 №281 такого змісту (текст надано мовою оригіналу):

«Ставимо Вас до відома, що в адресу нашого підприємства від ТОВ «Дніпровські енергетичні послуги» надійшло повідомлення про дострокове розірвання договору про постачання електричної енергії споживачу ДМП ВКГ «Дніпро – Західний Донбас» з 20.08.19, за №39330/9001 від 26 липня 2019..

В зв’язку з вище викладеним, в разі не сплати заборгованості за спожиту воду підприємствами міст, з 20.08.19р. буде припинено електропостачання підприємства та як наслідок припинено водопостачання споживачам».

До листа також додається повідомлення про дострокове розірвання договору між водяниками та енергетиками.

За інформацією Синельниківського міського комунального підприємства «Водоканал», станом на 01 серпня 2019 року мешканці міста Синельникове заборгували 5 млн.102 тис.грн.

Враховуючи лист ДМП ВКГ «Дніпро - Західний Донбас», виконавчий комітет Синельниківської міської ради звертається до мешканців міста з проханням підготуватися до можливого відключення води з 20 серпня 2019 року.

Синельниківцям, які вчасно не сплатили за отримані послуги з водопостачання та водовідведення, необхідно терміново виправити ситуацію та погасити заборгованість.


adm. - 09.08.2019.