Logo

Telegram
Facebook

До уваги батьків дітей з інвалідністю внаслідок дитячого церебрального паралічу


Постановою Кабінету Міністрів України від 27 березня 2019 року № 309 затверджено Порядок використання у 2019 році коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю внаслідок дитячого церебрального паралічу. Про це повідомили в управлінні праці та соціального захисту населення міської ради.

Цим Порядком визначається механізм використання у 2019 році коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою «Реабілітація дітей з інвалідністю внаслідок дитячого церебрального паралічу». Для забезпечення дитини реабілітаційними заходами один із батьків дитини чи її законний представник подає до місцевого органу соціального захисту населення заяву про направлення дитини до реабілітаційної установи у довільній формі із зазначенням інформації про вибрану реабілітаційну установу разом з копіями:

  • паспорта громадянина України та/або свідоцтва про народження, та/або іншого документа, що посвідчує особу дитини;
  • індивідуальної програми реабілітації, що видана лікарсько-консультативною комісією лікувально-профілактичного закладу;
  • виписки з медичної карти амбулаторного (стаціонарного) хворого (форма № 027/о).

Для отримання детальних роз’яснень запрошуємо до управління праці та соціального захисту населення міської ради за адресою: вул. Довженка, 36, кабінет № 4, телефон: 0634665759.


adm. - 22.04.2019.