Logo

Telegram
Facebook

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав


У рамках заходів до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, 12 лютого 2020 року у спортивній залі закладу загальної середньої освіти №2 відбулися змагання з міні-футболу на Кубок Пам'яті загиблих в Республіці Афганістан воїнів-інтернаціоналістів Синельниківщини.

У змаганнях взяли участь команди з числа учнівської молоді закладів загальної середньої освіти міста та навчально-виховного комплексу.

На заході були присутні почесні гості: виконувачка обов'язків начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту О.В.Заітова, голова Синельниківської міської організації Дніпропетровської області об’єднання ветеранів Афганістану Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) І.В.Блошенко, воїни-інтернаціоналісти – М.І.Гавриш, А.Д.Зейналов, О.М. Хвастовцов, С.Б.Гриза, В.А. Кас'яненко та А.Л.Сіроух, депутат Синельниківської міської ради VІІ скликання, голова ради ветеранів прикордонників м. Синельниково В.М. Барановський.

Змагання проводилися за коловою системою у 2-х підгрупах і фінальними іграми між підгрупами, відповідно до зайнятих місць у підгрупах.

Перемогу здобули учні ЗЗСО №2 (вчитель І.В.Блошенко), володарем ІІ місця стали учні НВК (вчитель В.В.Ходаковський), ІІІ місця – футболісти ЗЗСО №6 (вчитель С.В.Кравченко).

Команда – переможниця нагороджена перехідним Кубком Пам'яті загиблих в Республіці Афганістан воїнів-інтернаціоналістів Синельниківщини. Футбольні команди, які завоювали призові місця, нагороджені медалями та грамотами, підготовленими відділом у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради.

-viber-2020-02-13-14-17-03.jpg

У закладах освіти члени ветеранських афганських організацій провели з молоддю низку зустрічей.

Заходи проведені з метою військово-патріотичного виховання молоді, пропаганди здорового способу життя, фізичної культури та спорту.

-viber-2020-02-11-13-48-22.jpg
-viber-2020-02-13-11-52-27.jpg


adm. - 13.02.2020.