Logo

Telegram
Facebook

До Дня Соборності України


22 січня Україна відзначає одне із найважливіших державних свят -День Соборності. У цей день ми згадуємо дві рівнозначні за вагою події української історії: проголошення незалежності Української Народної Республіки й Акт Злуки українських земель.

Про важливі події в історії України, їх значення, відновлення суверенітету на тимчасово окупованих територіях України в наш час, про незалежність і соборність як запоруки успішного розвитку української державності сьогодні, йшлося на урочистому зібранні, що відбулося 22 січня 2020 року в залі засідань міської ради. У заході взяли участь керівники та представники трудових колективів підприємств, установ та організацій Синельникового.

Кращим представникам міста за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську діяльність та з нагоди Дня Соборності України керівник міста Дмитро Зражевський вручив відзнаки голови Дніпропетровської обласної ради Святослава Олійника та Синельниківського міського голови.

Грамоти обласного рівня отримали: КІРКО Лідія Олексіївна -директор Синельниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6; ДЕМИДЕНКО Михайло Володимирович - депутат Синельниківської міської ради VII скликання.

Подяку міського голови оголошено: БОРСУК Маргариті Володимирівні -члену громадської ради при виконавчому комітеті Синельниківської міської ради на 2019-2021 рр., голові первинної профспілкової організації залізничників і транспортних будівельників України відокремленого структурного підрозділу «Локомотивне депо Синельникове»; ЄРМОЛЕНКО Марині Григорівні - вчителю історії загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4; ПАЛАМАРЧУК Ірині Віталіївні - викладачу по класу бандури та класу сольного співу Синельниківської школи культури і мистецтв.

-viber-2020-01-22-11-26-32.jpg
-viber-2020-01-22-11-26-38.jpg


adm. - 22.01.2020.