Logo

Telegram
Facebook

До Дня Соборності України


У залі засідань міської ради, в рамках заходів до Дня Соборності України, відбулося урочисте зібрання, в якому взяли участь: міський голова Дмитро Зражевський, його заступники, керівники структурних підрозділів міської ради, керівники та представники підприємств, установ та організацій міста.

Під час заходу міський голова Дмитро Зражевський вручив відзнаки та квіти кращим представникам синельниківської громади. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську діяльність та з нагоди Дня Соборності України Подяку Синельниківського міського голови оголошено:

КОГУТ Ользі Іванівні - бібліотекарю І категорії Синельниківської міської дитячої бібліотеки; СОЛОДОВНИК Лілії Анатоліївні - журналісту приватного підприємства «Телерадіокомпанія «Регіон»»; УШНУРЦЕВІЙ Тетяні Михайлівні - вчителю історії Синельниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5.

Пам’ять загиблих захисників української землі різних поколінь присутні вшанували хвилиною мовчання.

У цей день квіти вдячності за мирне небо над нашим містом лягли до підніжжя пам’ятника сучасним героям – воїнам Синельниківщини, які загинули, захищаючи суверенітет та незалежність України на сході в зоні проведення антитерористичної операції. Квіти поклали: міський голова Дмитро Зражевський разом із заступниками, представниками трудових колективів підприємств, установ та організацій Синельникового.

У діючих храмах міста відбулися молебні за єдність України, в закладах освіти та культури проходить низка заходів виховного та просвітницького характеру.

sam-9575.jpg
sam-9577.jpg
1.jpg
2.jpg


adm. - 22.01.2018.