Logo

Telegram
Facebook

До Дня Гідності та Свободи


З метою віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору, у місті проведено низку заходів до Дня Гідності та Свободи, що відзначався в Україні 21 листопада.

Так міський голова Дмитро Зражевський, представники виконавчого комітету міської ради, громадськості поклали квіти до могил воїнів, які загинули на сході країни під час проведення антитерористичної операції, відстоюючи територіальну цілісність, незалежність України

У діючих храмах міста відбулися панахиди за загиблими у боротьбі за свободу і незалежність України під час масових акцій протесту в листопаді 2013 - лютому 2014 років.

У загальноосвітніх навчальних закладах напередодні проведено Єдиний урок мужності, присвячений патріотизму й мужності громадян «Україна – це я», організовано перегляд тематичних документальних та художніх відеоматеріалів про боротьбу за незалежність нашої держави.

Також серед школярів проведено конкурс малюнків на тему: «Що я бажаю своїй Батьківщині», підготовлено фотовиставки, присвячені героям України. У шкільних бібліотеках організовано виставки на тему: «Хранителі слова – хранителям Вітчизни».

У міській раді проведено тематичний день інформування населення.

У міській дитячій бібліотеці для відвідувачів підготовлено розгорнуту тематичну поличку на тему: «Революції ХХІ століття», для учнів 7-9 класів проведено історичний нарис: «Революцію Гідності ми маємо пам’ятати», для учнів початкової школи - інформхвилину на тему: «Пам’ять героїв стукає в наші серця».


adm. - 23.11.2015.