Logo

Telegram
Facebook

До Дня Героїв Небесної Сотні


У рамках заходів до Дня Героїв Небесної Сотні в місті Синельникове проведено низку інформаційно-просвітницьких заходів.

У закладах освіти міста відбулися тематичні уроки мужності, вечори на тему: «Герої в пам’яті людській», «На захисті ідеалів демократії». Заходи спрямовані на роз’яснення причин і змісту подій, пов’язаних з історією українського державотворення, боротьбою українського народу за незалежність та територіальну цілісність своєї держави. Організовано перегляд тематичних документальних та художніх відеоматеріалів про боротьбу за незалежність України.

Також в закладах загальної середньої освіти міста організовані фотовиставки, виставки дитячих малюнків на тему: «Права й свободи українців», у шкільних бібліотеках – виставки літератури «Вклонімося героям сучасності».

Для учнівської молоді та громадян міста в історико-краєзнавчому музеї ЗНЗ№5 проведені екскурсії з переглядом експозицій, присвячених сучасним подіям в Україні.

У Синельниківській міській дитячій бібліотеці до уваги відвідувачів були представлені: виставка-пам’ять: «Героям Небесної Сотні присвячується», історичний спалах ( бесіда): «Ангели Небесної Сотні», інформхвилина: «Гірко плаче Україна за своїми синами» (Майдан, Небесна Сотня.)

У діючих храмах міста відбулися панахиди за загиблими у боротьбі за свободу і незалежність України під час Революції гідності.


adm. - 20.02.2020.