Logo

Telegram
Facebook

Дякуємо за турботу про ветеранів


Вже більше 70-ти років минуло з того далекого травневого дня 1945 року, коли нарешті прийшла така довгоочікувана перемога над нацизмом у Другій світовій війні. Все менше залишається живих учасників тих страшних подій - людей, які воювали з ворогом на фронтах та кували перемогу в тилу. Наш святий обов’язок – ніколи не забувати цих людей, пам’ятати про їх неоціненний внесок у наше сьогодення.

102 ветерани війни – мешканців міста Синельникового обслуговуються відділенням соціальної допомоги вдома міського територіального центру. Вже стало доброю традицією на початку травня організовувати їм привітання. Працівники територіального центру звернулися до підприємств міста, приватних підприємців, релігійних організацій з пропозицією взяти участь у благодійній акції по підтримці ветеранів. Поздоровили своїх колишніх працівників підприємства залізничного транспорту, ВАТ АТП-11215, ПАТ «Синельниківський ресорний завод», ПАТ «Синельниківська теплоізоляція», Синельниківське відділення ощадбанку - 2993. Безкоштовні продуктові набори для ветеранів війни виділили приватні підприємці Работяєва І.М. та Оголь В.С. Також долучилися до благодійної акції та поздоровили одиноких ветеранів підприємство «Атлантіс» та прихожани Церкви Християн Адвентистів Сьомого Дня.

Щиро дякуємо всім небайдужим мешканцям синельниківської громади за участь в благодійній акції. Завдяки спільним зусиллям ветерани змогли відчути турботу та вдячність синельниківців.

Директор міського територіального центру А.Д.Тимошенко


adm. - 24.05.2016.