Logo

Telegram
Facebook

Дитячому танцювальному колективу "Сузір'я" - 10 років!


23 квітня 2016 року місця в залі Будинку науки і техніки локомотивного депо були переповнені глядачами, а зібрала всіх гарна подія - свій 10-річний ювілей відзначив один із яскравих танцювальних колективів центру дитячої творчості міського відділу освіти – «Сузір`я». Очолює колектив художній керівник Єва Агіян.

На ювілейний концерт завітали почесні гості: міський голова Дмитро Зражевський, його заступник Тетяна Кучерук, керівник міського відділу освіти Надія Тимонік, начальник відділу культури та туризму міської ради Надія Красюк, директор центру дитячої творчості Тетяна Феліпенко, які виступили з найщирішими привітаннями.

Керівник міста Дмитро Зражевський наголосив, що «Сузір`я» є одним із найкращих колективів в місті. «Я щиро вдячний керівнику колективу, батькам, бабусям за всебічну підтримку та допомогу у вихованні дітей – майбутнього нашого міста», - зазначив міський голова, побажав усім здоров`я, миру, нових перемог, досягнень та вручив Єві Агіян відзнаку міського голови, а дітям – солодкі подарунки.

Начальник відділу освіти Надія Тимонік, звертаючись до присутніх, повідомила, що в умовах реформування освітянської галузі, в місті з боку влади, значна увага приділяється позашкільній освіті. На останній сесії міської ради виділено кошти на проведення капітального ремонту Будинку культури «Родина», що був власністю Синельниківського ресорного заводу, а тепер переданий освітянам. Саме сюди після ремонту переїде центр дитячої творчості, який до цього часу не мав власного приміщення, а тим більше – сцени для проведення репетицій вихованців хореографічних та інших творчих колективів. Надія Тимонік подякувала керівнику міста за турботу про дітей та дієву допомогу, побажала ювілярам терпіння та наснаги, нових творчих успіхів, вручила відзнаку відділу освіти та квіти.

Зі словами глибокої вдячності до керівника колективу Єви Агіян звернулися її колеги – Тетяна Феліпенко та інші працівники центру дитячої творчості, побажали подальших звершень, щоб кожного року колектив поповнювався новими дітками, підкорював нові вершини, запалював нові зірки. З нагоди ювілейної дати, Єві Агіян вручено квіти та вітальний лист.

Не забули на святі і тих, без кого не було б жодного яскравого номеру. Це – майстрині, які своїми руками створили неповторні костюми. Кожна з них отримала квіти та подарунки – символічні статуетки.

Музичні вітання ювілярам подарували їхні друзі - учасники дитячого вокально-хореографічного ансамблю «Пульсар» Будинку культури залізничників.

Взагалі ж творчість колективу відома синельниківцям завдяки виступам на різноманітних загальноміських заходах, відрізняється оригінальністю. Самі ж вихованці «Сузір`я» постійно демонструють свою майстерність на всеукраїнських та обласних фестивалях та конкурсах, мають численні нагороди. Ідея створення танцювального гурту виникла у Єви Агеян десять років потому, яка озвучила її керівнику центру дитячої творчості Тетяні Феліпенко, пообіцявши, що гурток прославить позашкільний заклад, і дотримала слова. Сьогодні у колективі займаються шість десятків учасників: діти від п’яти до дванадцяти років. Кожен виступ перед глядачами – маленьке театралізоване дійство зі своєю сюжетною лінією, яскравими костюмами та декораціями.

Під час ювілейного вечора маленькі та юні танцівники вкотре змусили глядачів аплодувати, не шкодуючи долонь. Упродовж майже двохгодинного дійства близькі та рідні дітей, гості мали змогу пережити з захватом і хвилюванням кожен танець як неповторну історію, яку творчий керівник і талановиті діти вміло розповідали на сцені за допомогою танцювальних рухів, переглянути фільм про колектив, зробити фото на згадку про важливу подію в житті «Сузір`я».


003.jpg
001.jpg
002.jpg
004.jpg
005.jpg
006.jpg


adm. - 25.04.2016.