Logo

Telegram
Facebook

45 дітей пільгових категорій побували на обласному святі


01 червня людство відзначатиме Міжнародний день захисту дітей. Цей день - нагадування дорослим, що жодна дитина не повинна залишитися без їхнього тепла, опіки чи допомоги. З нагоди цієї важливої дати, для дітей Синельникового буде організовано та проведено низку заходів. Особлива увага буде приділена дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Напередодні Дня захисту дітей, 28 травня 2019 року 45 дітей Синельникового із числа пільгових категорій вже побували на обласному святі у Дніпровському державному цирку.

У подарунок від обласної влади діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях, у дитячому будинку сімейного типу та під опікою, а також діти, чиї батьки загинули під час АТО, отримали яскраву циркову виставу, продуктові набори та пам’ятні подарунки.

Міська влада потурбувалася про комфортну дорогу: в рамках Програми захисту прав дітей та розвитку сімейних форм виховання м.Синельникове було виділено необхідний транспорт для перевезення дітей, організовано супровід дорослих, медичного працівника та поліцейського.

Окрему увагу було приділено дітям Синельникового зі складними формами захворювань. За поданням міського центру первинної медико-санітарної допомоги, до Дня захисту дітей 7 дітям надано матеріальну допомогу на лікування. Кошти виділені згідно з Програмою соціального захисту окремих категорій громадян у м. Синельникове.

Загальноміські культурно-розважальні та спортивні заходи для дітей та дорослих, соціальні акції для дітей пільгових категорій пройдуть у місті 31 травня та 01 червня поточного року.

d2f6.jpg


adm. - 28.05.2019.