Logo

Telegram
Facebook

37 юнаків Синельниківщини поповнять лави Збройних Сил України


Урочисті проводи призовників міста та Синельниківського району відбулися 03 квітня 2018 року у концертній залі Синельниківської школи культури та мистецтв.

Привітати майбутніх воїнів Української армії з урочистою та хвилюючою подією в житті прийшли: представники міської та районної влади, військкомату, близькі та рідні, кохані, старшокласники загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Від імені синельниківської громади, міського голови Дмитра Зражевського до призовників звернувся його перший заступник Володимир Яковін, який наголосив, що сьогодні Синельниківщина проводжає до лав Збройних Сил України одних із кращих своїх представників, та побажав юнакам зустріти на своєму армійському шляху вірних надійних друзів та гарних командирів, всім присутнім - мирного неба над головою.

Від районної влади юнаків привітали виконуючий обов’язки голови Синельниківської районної державної адміністрації Сергій Турченюк та голова Синельниківської районної ради Костянтин Кравченко.

Вадим Калінін, військовий комісар Синельниківського об’єднаного міського військового комісаріату, побажав юнакам якісно оволодіти військовими спеціальностями та завжди пам’ятати, що вдома на них чекають люди, для яких вони є найдорожчими.

На добру згадку про цей важливий день, від міської та районної влади юнаки отримали подарунки – дорожні набори, які стануть призовникам в нагоді вже найближчим часом.

Музичні подарунки для майбутніх воїнів приготували: хореографічний колектив «Веселка» та студія вокалу «Modern» Синельниківської школи культури та мистецтв, вокально-хореографічний колектив «Пульсар» та народний вокальний ансамбль «Талісман» Будинку науки і техніки локомотивного депо.

1.jpg
3.jpg
2.jpg
9.jpg
12.jpg
6.jpg
4.jpg
8.jpg


adm. - 03.04.2018.