Logo

Telegram
Facebook

21 листопада – День Гідності та Свободи


Шановні земляки! 21 листопада наша країна відзначатиме державне свято - День Гідності та Свободи. Це день історичної пам’яті про початок цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), віддання щирої шани патріотизму й мужності громадян України, які постали на захист національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

У цей день схилимо голови перед світлою пам`яттю громадян, які загинули в наш час під час Революції Гідності, військовослужбовців, мирних громадян, наших воїнів-земляків, які полягли у боях під час АТО/ООС на сході країни, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Вічна слава героям!

У час сьогоднішніх випробувань всім нам необхідно єднати зусилля для захисту свободи Української держави, її подальшої розбудови.

Бажаю, щоб над українською землею було мирне небо, у домівках громадян – добробут й родинна злагода, в душі кожного – міцна віра у щасливе майбутнє нашої країни.

Міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ


adm. - 20.11.2020.